Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Samuel L. Jackson is beszállt a Fűrész rebootba! Samuel L. Jackson is beszállt a Fűrész rebootba!  - A produkció egyik legnagyobb meglepetése, hogy a forgatókönyvet többek között Chris Rock írja. Ez már önmagában is izgalmasan hangzik, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy Samuel L. Jackson is csatlakozott a stábhoz.
Jön az új Halloween-film! Jön az új Halloween-film! - A filmet gyártó stúdió, a Blumhouse főnöke, Jason Blum már javában tárgyal a főszereplő Jamie Lee Curtisszel, és készül a forgatókönyv. David Gordon Green és Danny McBride forgatókönyvírók – előbbi volt a legutóbbi Halloween-film rendezője – már korábban jelezték, hogy eleve..
Itt az első fotó az új Chuckyról a Gyerekjáték rebootjából - Azt már egy jó ideje tudni lehetett, hogy a kultikus Gyerekjáték című horror rebootot kap, a filmhez februárban meg is érkezett ez első trailer, a közelmúltban pedig beszámoltunk arról, hogy a félelmetes kis figurának maga Mark Hamill kölcsönzi majd a hangját.
Horror veterán írja Az apáca 2 forgatókönyvét Horror veterán írja Az apáca 2 forgatókönyvét - Úgy tűnik, hogy a Démonok között univerzuma megállíthatatlanul bővül. Bár a harmadik részre egyelőre 2020-ig kell várniuk a rajongóknak, ahogy azt korábban megírtuk, akár korábban is érkezhet a mozikba az Apáca folytatása.
A Hellboy rendezője állítólag a producerekkel és a főszereplővel sem tudott rendesen együtt dolgozni - Az első kritikák szerint az új Hellboy nem sikerült valami fényesen, és a The Wrap szerint ennek az oka az, hogy a filmet rendező Neil Marshall sem a producerekkel, sem a főszereplőt alakító David Harbourral nem tudott rendesen együttműködni.
Jön az új Toxikus Bosszúálló film! Jön az új Toxikus Bosszúálló film! - Nem túl régen arról lehetett hallani, hogy hamarosan elkészülhet a Toxikus Bosszúálló 5. része. Azonban úgy tűnik a közkedvelt szuperhős mégsem így tér vissza, hanem a Legendary Entertainment csinálja meg az első film újráját...
Kész az új Resident Evil film forgatókönyve! Kész az új Resident Evil film forgatókönyve! - Nem titok, hogy habár még csak nem régiben került pont a Resident Evil franchise végére, a stúdió már újabb filmeket szeretne. James Wan felügyelete mellett ugranak a projektnek, az első film forgatókönyve pedig már el is készült.
Folytatást kap a Kampókéz! Folytatást kap a Kampókéz! - A Halloween sikere úgy tűnik, jót tesz más klasszikusoknak is. A legújabb hírek arról szólnak, hogy a Kampókéz is folytatást kaphat. Már a rendező és a forgatókönyvíró is megvan!
Befejeződött az Álom doktor forgatása! Befejeződött az Álom doktor forgatása! - Mike Flanagan, az Álom doktor rendezője közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, hogy befejezték az Álom doktor, azaz a Ragyogás folytatásának forgatását. Jöhetnek az utómunkálatok és 2020-ban érkezhet a végeredmény.
 

Cikkek

Samuel L. Jackson is beszállt a Fűrész rebootba!

2019.07.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Jön az új Halloween-film!

2019.06.10

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Horror veterán írja Az apáca 2 forgatókönyvét

2019.04.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Itt az első fotó az új Chuckyról a Gyerekjáték rebootjából

2019.04.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

A Hellboy rendezője állítólag a producerekkel és a főszereplővel sem tudott rendesen együtt dolgozni

2019.04.11

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Jön az új Toxikus Bosszúálló film!

2018.12.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Kész az új Resident Evil film forgatókönyve!

2018.12.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Folytatást kap a Kampókéz!

2018.12.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Befejeződött az Álom doktor forgatása!

2018.12.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek