Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műfaj: amerikai misztikus kaland-horror-vígjáték fantasy
Rendező:
Jeff Wadlow
Forgatókönyvírók: Jillian Jacobs, Christopher Roach, Jeff Wadlow
Producerek: Jeff Wadlow, Chris Roach, Jillian Jacobs
Szereplők: Portia Doubleday, Lucy Hale, Michael Peña, Maggie Q, Michael Rooker
Zene: Bear McCreary
Játékidő: 110 perc
Bemutató: 2020. Február 13.
Bevétel: $ 47,341,051

A vágyak szigete (eredeti cím: Fantasy Island) 2020-as amerikai horror film, melyet a Blumhouse gyártott és Jeff Wadlow rendezett és írt. Az ABC 1977-es azonos nevű televíziós sorozatának újragondolása és előzménye . Főszerepben Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen és Michael Rooker. A filmet az Amerikai Egyesült Államokban a Sony forgalmazza és 2020. február 14-én mutatták be.

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály. A szigetet egy titokzatos tudós vezeti, aki minden érkezőhöz egyformán kedves, ám végül, mindenkivel egyformán szigorú. Mert az álmok valóra válhatnak – de rettentés árat kell fizetni értük.

Érdekességek:

  • A film alapjául az ABC azonos című 1977-es tévésorozata szolgált.
  • A filmhez eredetileg A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista is leszerződött, de végül ismeretlen okokból visszalépett a szerepléstől.
  • Az eredeti A vágyak szigete (Fantasy Island) sorozat Tattoo nevű karaktere nem került bele a filmbe.
  • A Blumhouse 2018. júliusában jelentette be, hogy elkészítik az azonos című, 1977 és 1984 között futó tévésorozat mozifilmes adaptációját, melyet a Westworld és A ház az erdő mélyén elegyeként jellemeztek.
  • A vágyak szigete forgatása 2019. januárjában és februárjában zajlott Fiji szigetén.

Előzetes: