Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VÉGTELEN ÚTVESZTŐ 2. - Escape Room 2 - 2022
Műfaj akció, kaland, horror, misztikus, sci-fi, thriller
Rendező Adam Robitel
Szereplők Taylor Russell, Logan Miller, Isabelle Fuhrman, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Carlito Olivero
Bemutató USA 2022. Január 7.
Magyarország 2022. Január 6.

A 2019-es Végtelen útvesztő című kasszasiker horror premierje után alig egy évvel máris megérkezett a folytatás az első részt is jegyző Adam Robitel rendezésében, míg a csavaros és hátborzongató forgatókönyv ismét Bragi F. Schut fantáziáját dicséri. Az első rész sztárjai, Taylor Russell és Logan Miller mellé olyan színészek csatlakoztak a második felvonásra, mint Indya Moore (Pose), Holland Roden (Teen Wolf - Farkasbőrben) Isabelle Fuhrman (Az árva), Carlito Olivero és Thomas Cocquerel.

A szégyenlős diáklány, Zoey (Taylor Russell) és a bolti eladó Ben (Logan Miller) az egyedüliek, akik épségben kijutottak a horrorisztikus menekülőszobából, de vajon ezzel valóban véget értek a sokkoló megpróbáltatásaik?

MORBIUS - Morbius - 2022
Műfaj akció, kaland, dráma, horror, sci-fi, thriller
Rendező Daniel Espinosa
Szereplők Jared Leto, Adria Arjona, Tyrese Gibson, Jared Harris, Michael Keaton, J.K. Simmons, Matt Smith
Bemutató USA 2022. Január 21.
Magyarország 2022. Január 20.

A Marvel-képregény egyik sötét hőse, Morbius, Pókember egyik régi ellenfele rémisztő története egy látványos, nagy költségvetésű filmben kel új életre, és az egykori Joker, Jared Leto játssza!

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes... és vérre szomjazik.

HALLOWEEN ENDS - Halloween Ends - 2022
Műfaj horror, thriller
Rendező David Gordon Green
Szereplők Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Nick Castle, Andi Matichak
Bemutató USA 2022. Október 14.
Magyarország 2022. Október 13.

Michael Myers és Laurie Strode történetének befejező része.